Stoomworkshop “Hummel komt op stoom!”

Zaterdag 14 oktober 2017

Na het koken met inductie, de combimagnetron en de kokend water kraan is het tijd voor een nieuwe innovatie: koken met stoom! Hummel laat u kennis maken met de mogelijheden van één van de modernste stoomovens van dit moment.

 

We moeten er weer aan geloven, het is weer herfst! Dus op zolder met die zomerkleren, tijd voor het keukenschort! Hummel komt komt op stoom met 3 sessies waarin wij heerlijke herfstgerechten gaan bereiden.

Kies uw sessie

10:30 - 12:30

Sessie 1: Norger keien

Het waait en regent buiten, het is herfst! U kruipt lekker voor de kachel met een warme kop koffie en heerlijke ambachtelijke koekjes: Norger keien. Bereid samen met ons deze bladerdeeg koekjes met chocoloade, spijs en noten.

12:30 - 14:30

Sessie 2: Herfst risotto

Bij deze tijd van het jaar hoort een heerlijke Herfst risotto. Met de stoomoven bereidt u een risotto als nooit te voren: een smeuig en ambachtelijk warm gerecht voor de druilerige herfstdagen.

14:30 - 16:30

Sessie 3: Gevulde peertjes

Gestoomde peren, verrukkelijk! Wij bereiden overheerlijke gevulde peertjes met kersen en noten. De smaaksenatie die ontstaat door de combinatie van de verrukkelijke ingrediënten en bereiding in de stoomoven wilt u niet missen.

Koken met stoom

Koken met stoom is de nieuwste innovatie op het gebied van keukens. Tijdens de kookworkshop laten wij de mogelijkheden van koken met stoom zien door gebruik te maken van één van de modernste stoomovens van dit moment: de AEG BD740SV Stoomoven.

 

Dankzij het grote LCD-display kunt u met de unieke recepthulpfunctie van de oven telkens weer geweldige resultaten garandeert. Door de temperatuur en tijdinstellingen voor een ruime verzameling gerechten automatisch aan te passen, hebt u de complete controle over uw bereidingen; zowel voor een etentje voor twee, als voor een meergangendiner voor vrienden.

Aanbieding

De AEG BD740SV van 1649,- voor 1149,- incl. Solis Vacumeerapparaat*

*Deze actie is alleen geldig bij aanschaf van een complete AEG apparaten set bestaande uit 5 AEG apparaten. Daarnaast geldt de actie alleen op zaterdag 14 oktober 2017. Vraag onze adviseurs naar de voorwaarden.

Deze workshop wordt u aangeboden door Hummel Keukens, Badkamers en Tegels, Smulboks en AEG.